viernes, 15 de marzo de 2013


“Tots som música!”, concert solidari a benefici del programa d’Atenció a Famílies de Dincat


Per primera vegada, 100 músics de totes les orquestres d'Espanya i 100 cantants de cors s'uniran en un concert per reivindicar el valor de la música i, a la vegada, per donar suport al programa d'Atenció a Famílies. L'actuació, dirigida per Luis Cobos, serà el divendres 22 de març a l'Auditori de Barcelona.
programa concert"Tots som música!" és una nova plataforma integrada per músics de tots els sectors que reivindica la importància de la música com a bé cultural, social i lúdic. Arran l'augment de l'IVA cultural, que ha passat del 7 al 21%, el sector ha decidit mobilitzar-se per denunciar la precària situació de músics, orquestres, cors i altres professionals.
La primera acció reivindicativa serà un gran concert amb el mateix nom de la plataforma,"Tots som música", que tindrà lloc el pròxim 22 de març a les 21h a l'Auditori de Barcelona, i que tindrà un fort component solidari perquè l'actuació és a benefici de Dincat.Els fons recaptats es destinaran al servei de Respir, adreçat a les famílies que tenen una persona amb discapacitat intel·lectual i de desenvolupament (DID). Aquest programa d'atenció ofereix un suport puntual en l'atenció i cura perquè els cuidadors tinguin una millor conciliació de la vida laboral i familiar; per disminuir en la mesura del possible l'estrès; per oferir recursos que els permetin disposar de temps propi i per rebre un suport econòmic per fer front a les despeses que suposa l'atenció de la persona amb DID.
El concert "Tots som música!" serà dirigit pel prestigiós director d'orquestra Luis Cobos i oferirà peces clàssiques i contemporànies, interpretades per artistes de tot Espanya i d'altres països europeus, com Anglaterra, França i Alemanya. Entre els artistes convidats, hi haurà la soprano Pilar Jurado, el pianista Albert Guinovart, la cantant Laura Simón, la guitarra flamenca de Cañizares i el pianista i cantant Serafín Zubiri. Les entrades tenen un preu de 10 euros i es poden comprar a través de www.telentrada.com o a les taquilles de l'Auditori de Barcelona.

No hay comentarios:

Publicar un comentario