Bibliografia i recursos d'interès


DIFERENTES

Se trata de un libro dirigido a niños de 4 a 8 años, con un formato muy visual y que realiza un recorrido por aspectos muy cotidianos para dar una visión sencilla de la diversidad como algo enriquecedor y normal.

MI ÚLTIMO LIBRO

____________________________


UN HOGAR DONDE VIVIR: MI CASA

Guia pràctica elaborada per FEAPS Madrid per aquelles persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament que volen marxar del seu domicili familiar.
____________________________

NO ESTÀS SOL 

Un document escrit per pares i mares adreçat a famílies amb fills amb transtorns de desenvolupament.

No estàs sol (català) versió en català           No estás solo (castellano) versió en castellà
____________________________

ELS GERMANS OPINEN

Reflexions extretes del treball que han portat a terme els Grups de Suport de Germans.

Els germans opinen ...Us presentem el resultat del treball que durant l'any 2002 a través de diferents sessions, han discutit els grups de suport familiar integrats per germanes i germans de persones amb retard mental de les entitats: ALPI, ASPANIN, ASSOCIACIÓ IRIS i CENTRE DE PARÀLISI CEREBRAL DE TARRAGONA. 

____________________________

30 PREGUNTES I RESPOSTES ENTORN LA TUTELA

30 Preguntes i Respostes entorn la tutela
Incapacitació, tutela, testament, curatela, patrimoni, tutors, administracions de béns, procediment judicial... són termes complicats i, alhora, comprendre'ls és cabdal per poder preveure el futur de les persones amb discapacitat intel·lectual.

Per aquest motiu, s'ha elaborat aquest document que, sense pretendre ser una guia jurídica, vol ser una eina de consulta senzilla i propera partint de les preguntes més freqüents que plantegen les famílies i els professionals vinculats a l'àmbit de la discapacitat.
____________________________Situació de les famílies amb persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament a CatalunyaESTUDI: Situació de les famílies amb persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament a Catalunya
____________________________GUÍA DE PRESTACIONES. EDICIÓN 2012. Para Personas Mayores, Personas con Discapacidad y Personas en situación de Dependencia. Recursos Estatales y Autonómicos" editada per l'IMSERSO.


____________________________

GUIA DE PRESTACIONS I SERVEIS A LES FAMÍLIES. GENERALITAT DE CATALUNYA.Guia de prestacions i serveis a les famílies 2011
La Guia de prestacions i serveis a les famílies, que la Secretaria de Família actualitza periòdicament, informa des d'una perspectiva general dels ajuts i els serveis que les administracions destinen actualment a totes les famílies.
___________________________________No hay comentarios:

Publicar un comentario