martes, 8 de abril de 2014

Promocionem la parentalitat positiva

Amb motiu del Vintè Aniversari de l’Any Internacional de la Família, us convidem a l’acte  “Promocionem la parentalitat positiva”, que presidirà l’Honorable Senyora Neus Munté, consellera del Departament de Benestar Social i Família, i que tindrà lloc el dia 6 de maig a les 17.30 h, a la Casa del Mar de Barcelona.  

Enguany, comptem amb la presència de la senyora María José Rodrigo, catedràtica en psicologia evolutiva i de l’educació de la Universitat de La Laguna de Tenerife. És autora de nombroses publicacions nacionals i internacionals en temes de família i, especialment, sobre parentalitat positiva. La conferència se centrarà en les necessitats de suport a les famílies dins de l’espai ecològic en el qual duen a terme les seves funcions educatives i també descriurà com cal oferir el suport a la família des de la prevenció i la promoció. Finalment, analitzarà l’impacte que té aquest nou enfocament del treball amb famílies i, a més, proporcionarà algunes orientacions pràctiques per als professionals d’aquest àmbit.

A continuació, la conferenciant juntament amb Adela Camí, psicoterapeuta  familiar, directora general d’Eduvic i docent i supervisora de l’Escola Itinere, Anna Ramis, mestra, pedagoga i assessora d’ampas i equips directius d’escoles i Francesc Vilà, psicoanalista i director sociosanitari de la Fundació Cassià Just, reflexionaran sobre aquest tema a partir de la teoria i de la seva experiència en els diferents àmbits d’actuació: el de salut, el d’ensenyament i i el socioeducatiu.

No hay comentarios:

Publicar un comentario