martes, 3 de diciembre de 2013

Avui sigues còmplice de les nostres capacitats. Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

Avui 3 de desembre és el Dia Internacional de les Persones amb (Dis)capacitat. Aquest any Dincat se suma a la campanya conjunta que ha impulsat COCARMI (Comitè Català de Representants de Persones amb Discapacitat Intel·lectual) per a avui. Dincat, com a membre de COCARMI, ha elaborat amb la resta del sector de la discapacitat el manifest d'enguany que porta el lema "Cada dia menys oportunitats. I ara què?" #SOSdiscapacitat
La política d'ajustos continua afectant el nostre sector en tots els àmbits i avui volem recordar que les persones amb (dis)capacitat intel·lectual o de desenvolupament tenen uns drets que han de ser respectats, malgrat el context de crisi, i que les Administracions han de garantir amb els recursos i el suport necessari el compliment d'aquests drets per aconseguir la plena igualtat i inclusió a la societat.
Perquè els seus drets siguin respectats és necessari canviar també la mirada sobre la (dis)capacitat. És per aquest motiu que avui des de Dincat impulsem un missatge constructiu i positiu "Avui sigues còmplice de les nostres capacitats", que pretén fer visible a la ciutadania de tot el que som capaços de fer i de contribuir a la societat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario