miércoles, 12 de noviembre de 2014

FORMACIONS D' INTERÉS AL MES DE NOVEMBRE....

“Testaments i altres mesures de protecció”. Xerrada Nexe Fundació

Data: 14 de Novembre
Horari: De 16.15 a 18h
Organitzador: Nexe Fundació
Lloc: Nexe Fundació. C/Cardener 53. Barcelona
Dins l'Escola de Famílies, Nexe Fundació organitza el divendres 14 de novembre de 16.15 a 18h la xerrada "Testaments i altres mesures de protecció" a càrrec de Núria Coch, especialista en temes jurídics per a persones amb discapacitat. La xerrada va dirigida a pares i mares que volen resoldre dubtes com: Quan tens un fill ambdiscapacitat, és important fer testament? Per què?. Cal nomenar tutors encara que el nen sigui petit? Com es fa?. Hi ha altres aspectes legals que cal tenir en compte?.

"Trastorns de conducta" - Escola de Famílies. Fundació Estany

Data: Del 21 al 28 de Novembre
Tipus de convocatòria: Taller
Horari: Divendres 21 i 28 de novembre de 18 a 21 hores
Organitzador: El Centre Ocupacional i Especial de Treball COIET, La Fundació Autimse Mas Casadevall i Fundació Estany amb el Suport de Dincat
Lloc: Sala "La Cúpula". Espai de formació del Consorci de Benestar Social. C/Pere Alsius, 10. Banyoles
ESCOLA DE FAMÍLIES – "Taller Trastorns de Conducta"
A càrrec de Laura Cardona. Psicòloga.
El taller té com a objectiu oferir un espai compartit on els pares i mares puguin reflexionar i redimensionar el seu rol com a educadors dels seus fills.
L'objectiu de l'ESCOLA DE FAMÍLIES és oferir un espai d'informació, formació i reflexió; entorn de la discapacitat intel·lectual, amb la intenció d'esdevenir un suport a les famílies per compartir i adquirir coneixements que els ajudi en la seva tasca com a cuidadors/es, així com reforçar i adquirir noves habilitats per tal de poder atendre i viure millor amb els seus fills/es amb discapacitat.

“El futur que arriba abans d’hora”. Conferència de FUPAR

Data: 24 de Novembre
Horari: A les 17 hores
Organitzador: FUPAR
Lloc: FUPAR (Sala multifuncional). C/ Campiones Olímpiques 36. Terrassa
FUPAR us convida a la conferència "El futur que arriba abans d'hora", adreçada a familiars de persones amb discapacitat intel·lectual i a professionals del sector. La conferència és a càrrec de Mónica Vázquez, treballadora social, mediadora familiar, coach i responsable del servei d'atenció a famílies de la Fundació Catalana Síndrome de Down. Tenir un fill amb discapacitat, pensar i decidir sobre el seu futur és una responsabilitat ineludible que cal fer front, més enllà del patiment que produeix. La xerrada ens permetrà reflexionar al voltant de tots aquells aspectes que hem de tenir en compte a l'hora de pensar en futur.



No hay comentarios:

Publicar un comentario