lunes, 17 de noviembre de 2014

29-N Parc de la Ciutadella: 2a acció "Els nostres drets no cauran"

29-N Famílies Dincat

• Famílies Dincat impulsa una segona acció al voltant del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat.
• Entitats de lleure escenificaran exemples de reals de situacions que vulneren els drets de les persones amb discapacitat intel·lectual i de les seves famílies. També hi haurà la lectura d'un manifest.
Pocs dies abans del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, Famílies Dincats'avança a aquesta data i organitza la segona acció "Els nostres drets no cauran", que tindrà lloc el dissabte 29 de novembre a les 11h al Parc de la Ciutadella (Plaça de la Cascada).
L'acte s'estructurarà al voltant de dos espais del Parc de la Ciutadella: plaça de la Cascada i plaça de les Armes. La primera part es farà a la plaça de la Cascada (11h), on entitats de lleure de Dincat (AspaninAspaniasDispieraEncert i Jocviu) representaran diverses escenes que exemplifiquen situacions reals de vulneració dels drets del col·lectiu en àmbits com: l'accés als serveis, l'educació, la salut, el treball, la vida pública i la igualtat d'oportunitats. A continuació, tots junts construirem el mur "Els nostres drets no cauran" amb missatges reivindicatius de persones amb did i familiars.
La segona part de l'acte tindrà lloc a la plaça de les Armes, davant el Parlament de Catalunya (12h aproximadament). En aquest segon escenari es farà la lectura del manifest de Dincat del 3D.
Recordar que la primera acció de Famílies Dincat va tenir lloc l'11 d'octubre al Col·legi d'Advocats de Barcelona. Familiars i persones amb discapacitat intel·lectual van posar de manifest, a través dels seus casos, les greus dificultats d'accés a serveis d'atenció bàsics (recursos d'atenció diürna i residencials) i van denunciar diverses problemàtiques derivades de la Llei de Dependència (deutes per part de l'Administració, reclamació de diners a les famílies i valoracions del grau de dependència).
Per a més informació: Dincat 93 490 16 88 o comunicacio@dincat.cat

    No hay comentarios:

    Publicar un comentario