martes, 10 de febrero de 2015

"Jo veig el que tu no veus", l'art des de l'autisme a CaixaForum


• L'exposició combina obres creades per persones usuàries de les entitats de la Federació Catalana d'Autisme i Asperger amb peces d'artistes alemanys.La exposició es pot veure  fins al 
24 de maig.

CaixaForum Barcelona acull l'exposició "Jo veig el que tu no veus", un projecte de la Federació Catalana d'Autisme i Asperger (FECAA) que vol sensibilitzar la societat sobre l'excepcional talent artístic de moltes persones amb Trastorns de l'Espectre Autista (TEA) o altres trastorns de personalitat.
Jo veig el que tu no veus_autisme_Caixaforum
La mostra compta amb 25 obres de persones, tant nens com adults, de les entitats de la FECAA i amb 25 peces més d'una altra exposició amb el mateix nom que es va fer a l'exhibició d'art contemporani Documenta de Kassel, ara fa 6 anys.

Els comissaris de "Jo veig el que tu no veus" són Clara Laguillo i l'il·lustrador Miguel Gallardo, autor del llibre i del documental "María y yo". En paral·lel a l'exposició, que es pot veure fins al 24 de maig, també s'han organitzat diverses activitats com un cicle de projeccions i conferències, taules rodones i tallers de dibuix i pintura.

Després de Barcelona, l'exposició viatjarà a CaixaForum Madrid. Allà es podran veure exemples del costum dels artistes per reproduir el món amb fidelitat, per repetir elements o per representar la realitat a través de números i paraules.

      No hay comentarios:

      Publicar un comentario